Ο Διαγωνισμός Γαστρονομίας είναι ένα ετήσιο Γαστρονομικό γεγονός, το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη της υψηλής γαστρονομίας, στη βράβευση της αριστείας και της καινοτομίας, καθώς και στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου παρουσιάζοντας ποιοτικά και βραβευμένα προϊόντα και εξοπλισμό για τον χώρο της εστίασης.
Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef, Αρτοποιοί, Ιδιοκτήτες και Στελέχη ξενοδοχείων, Δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου συγκεντρώνονται για να συγχαρούν τους Σεφ του μέλλοντος και να επικροτήσουν το έργο της Σχολής.
Την ημέρα του Διαγωνισμού στο επίκεντρο βρίσκονται οι πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τις πολύτιμες γνώσεις και τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο έργο.
Ο χώρος γεμίζει από τραπέζια στολισμένα με gourmet τερίνες, πατέ, δημιουργίες από ζαχαρόπαστα, νεκρή ζύμη, σοκολάτα, καραμέλα και πολλές άλλες ιδιαίτερες παρασκευές! Φτιαγμένα με έμπνευση και μεράκι μαρτυρούν την αγάπη και αφοσίωση των σπουδαστών καθώς και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής τους.
Ο 30ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Δ.Ε.Θ αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον με ρεκόρ θεατών και συμμετεχόντων. Οι ετοιμασίες για τον 31ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας έχουν ήδη ξεκινήσει!